Couscous salade met olijven

Couscous salade met olijven

Couscous salade met olijven

Recept door Polo SwelsenGang: Bijgerecht, HoofdgerechtMoeilijkheid: Eenvoudig
Hoeveelheid

4

Personen
Bereidingstijd

20

minuten

Ingrediënten

  • 400 g kleine zoete tomaatjes

  • 300 g parelcouscous

  • 120 g olijven, bijvoorbeeld gevuld met ansjovis

  • Bosje platte peterselie

  • Versgemalen peper en zout

Bereiding

  • Kook de parelcouscous volgens de verpakking gaar.
  • Snij ondertussen de tomaatjes door de helft en de peterselie fijn. Snij eventueel ook de olijven doormidden
  • Giet de couscous af en voeg samen met de peterselie, tomaatjes en de olijven in een schaal
  • Voeg de versgemalen peper en zout toe, meng goed door elkaar en serveer op een schaal of saladekom

Notities

  • TIP: gebruik eventueel groente van de afgelopen dagen zoals maïs of groene aspergetips om wat smaakvariatie toe te voegen.