Emmentaler-tosti’s

Emmentaler-tosti's

Emmentaler-tosti’s

Recept door Polo SwelsenGang: Lunch, SnackMoeilijkheid: Eenvoudig
Porties

3

porties
Voorbereidingstijd

10

minuten
Bereidingstijd

10

minuten

Ingrediënten

  • 6 sneetjes witbrood (bijvoorbeeld casino- of tostibrood)

  • 150 g geraspte Emmentalerkaas

  • 1 tl mosterd

  • 2 tot 3 eetlepels slagroom

  • 1 tl Cayennepeper

  • 1 tl zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Meng de kaas met de mosterd, zout, cayennepeper en de slagroom.
  • Snijd de korsten van het brood en verdeel het kaasmengsel over de drie boterhammen. Dek af met de andere boterhammen en snijd elke boterham in vier repen. Leg op een bakplaat en schuif 5 tot 7 minuten in de oven. Lekker bij soep.