Rub voor langzaam gegaard rundvlees
Gang: Rubs, kruidenMoeilijkheid: EenvoudigServings
4
servingsPrep time
30
minutenCooking time
40
minutenIngrediënten
30 g paprikapoeder
30 g gerookt paprikapoeder
70 g grof zeezout
10 g gemalen gerookt zout
30 g kristalsuiker
20 g bruine basterdsuiker
20 g knoflookgranulaat
20 g uiengranulaat
4 el zwarte peper gekneusd
1 el chilipoeder
1 el chilivlokken
1 el gemalen koffie
1 el cacao
1 el gedroogde oregano
1 t gemalen komijn
Bereiding
- meng alle ingrediënten door elkaar en wrijf deze op het stuk vlees dat je gaat garen. Voor een optimaal resultaat wrijf je het vlees vooraf in met een laagje olijfolie of mayonaise zodat de rub goed blijft plakken en het het vlees beschermt tegen verbranding. De rest kun je bewaren in een afgesloten container